دومين همایش بانوان در فیزیک ايران - ارديبهشت 96

برنامه دومین همایش بانوان فیزیک ایران

مهلت شرکت در دومین همایش بانوان فیزیک ایران تا 96/02/06 تمدید شد.

دومین گردهمایی یک روزه بانوان در فیزیک ایران در 28 اردیبهشت 1396 در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می گردد.

بعد از اولین گردهمایی بانوان در فیزیک که در آذرماه 1393 در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، ما مفتخریم که میزبان دومین گردهمایی در دانشگاه صنعتی اصفهان هستیم. هدف از این گردهمایی، استفاده از نظرات دانشمندان و صاحب نظران در راستای چگونگی استفاده بهینه از توانمندی های بانوان فیزیک، چگونگی ارتقای سطح علمی آنها در کلیه سطوح علمی، آموزشی و پژوهشی  و بررسی موانع در راستای این اهداف و نیز آشنایی با اهداف و فعالیت های شاخه بانوان انجمن فیزیک ایران می باشد.

در این گردهمایی در خدمت سخنرانان واساتیدی بنام در این زمینه همچون خانم دکتر ایرجی زاد (استاد دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی شریف)، خانم دکتر منیژه رهبر (استاد دانشگاه تهران)، خانم دکتر پورقاضی (استاد دانشگاه اصفهان) و...... خواهیم بود.

از اهداف این گردهمایی:

ارائه آماری وضعیت کمی و کیفی مشارکت بانوان در فیزیک ایران

بحث چگونگی ارتقای سطح علمی و توانمندی های بانوان فیزیک پیشه در کلیه سطوح علمی-آموزشی و و پژوهشی

تبیین موانع در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فناوری

استفاده از توانمندی های بانوان فیزیک پیشه در تدوین کتب و برنامه های آموزش فیزیک

معرفی بانوان برجسته و موفق فیزیک

مهلت ارسال مقاله: 1396/1/30

مهلت ثبت نام در همایش: 1396/2/1

برای ثبت نام، ارسال مقاله در راستای اهداف گردهمایی و  اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه بفرمایید:

حامي گردهمايي :

معاونت علمي و فناوري،صندوق حمايت از پژوهشگران وفناوران كشور

اطلاعیه مهم:

در راستای تهیه و ثبت اطلاعات جامع بانوان فیزیک کارآفرین و موفق در سطح ایران، به منظور جذب کلیه استعدادهای نهفته از بانوان شاغل ( به غیر از دبیر)(البته دبیرانی که کاری خاص و خلاقیتی در کارشان دارند نیز می توانند فرم را تکمیل و ارسال فرمایند)،  درخواست می شود رزومه خود را سریعا به آدرس زیر ارسال فرمایند.

hshakeri@cc.iut.ac.ir

رزومه شامل، معرفی مختصر از فرد، محل تحصیل، محل اشتغال به همراه توصیفی از شغل،  همراه با پیام یا تجارب در حد سه یا چهار خط برای  یک خواننده بانوی فیزیکی؟ برای دریافت فایل روزمه اینجا کلیک کنید.