همایش کشوری "روز فیزیک" 23 آذر 96

به نام خالق مهربانی ها

دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان، هماهنگ با برخی دانشگاه های دیگر کشور و با همکاری انجمن فیزیک ایران، اقدام به برگزاری همایش کشوری "روز فیزیک" در روز پنج شنبه 23 آذرماه 1396  در دانشگاه نموده است. هدف از این همایش، آشنایی بیشتر دانش آموزان سال های آخر دبیرستان به علوم وتعمیق نگاهشان به پدیده های آفرینش، استفاده و بهره بردن از فضای مناسب علمی-آموزشی دانشگاه و معرفی هر چه بهتر دانشگاه صنعتی اصفهان و امکانات آموزشی آن به دانش آموزان مستعد و علاقمندان به علم فیزیک است.

برنامه شامل دو بخش سخنرانی های علمی کوتاه و جذاب در نوبت صبح و بازدید از آزمایشگاه های پژوهشی و آموزشی، انجام آزمایش های عملی در زمینه های مختلف فیزیک مانند پرتاب موشک آبی، اپتیک، الکتریسته، مغناطیس، صوت، حرارت، درنوبت بعد از ظهر می باشد.

گفتنی است به علت محدود بودن فضای آزمایشگاه ها و استقبال فراوان دانش آموزان از این همایش، گروه اجرایی برای اجرنهادن به این استقبال، دو گروه 120 نفره را به موازات هم در طول یک روز هدایت و آموزش می دهد. در این همایش، دانش آموزان و دبیران آنها از مدارس مختلف استان اصفهان و نیز افراد علاقمند به علوم، ثبت نام خواهند شد.

همایش کشوری روز فیزیک، بزرگترین گردهمایی علمی دانش آموزی در سطح استان می باشد و دانشگاه صنعتی اصفهان، افتخار برگزاری این همایش را از سال 1390 تا کنون بر عهده داشته است. دانش آموزان علاقمند می توانند برای اطلاعات بیشتر به:

سايت انجمن فيزيك ايران به آدرس: (www.psi.ir/?phyday96)

و یا به سایت دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان به آدرس  physics.iut.ac.ir

و یا به آدرس تلگرام t.me/roozfiz_96 مراجعه نمایند.

مهلت ثبت نام: 11 آذرماه  1396

لطفا توجه بفرمایید به علت محدود بودن فضای آزمایشگاه، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند.

آدرس: دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده فیزیک، همایش روز فیزیک

تلفن های تماس جهت ثبت نام: 03133913761  و 03133913722

لطفا برای تماس تلفنی، از ساعت 10 الی 15 هر روز به جز پنج شنبه ها و جمعه ها  تماس حاصل نمایید.

ایمیل: hshakeripour@gmail.com

شماره فكس: 03133912376