کارگاه آشنایی با نرم افزار xAct

کارگاه آشنایی با نرم افزار xAct،

3-4 آذر 1395

توضیحات:نرم افزار xAct  یک بسته  محاسباتی برای انجام عملیات جبری و ریاضی مربوط به تانسور ها در نسبیت عام و در نرم افزار متمتیکا می باشد. به کمک این بسته می توان محاسبات تانسوری و اختلالی در نسبیت عام را به سادگی انجام داد. این کارگاه به منظور معرفی و آشنایی  با نحوه کار وکد نویسی با ذکر مثال برای دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی در نظر گرفته شده است. پیش نیاز برای شرکت در این کارگاه آموزشی آشنایی با نرم افزار متمتیکا می باشد.

سخنران: دکتر قدیر جعفری، دانشگاه فردوسی مشهد

تاریخ ثبت نام:18-21 آبان 1395

هزینه شرکت در کارگاه:000 35 تومان

مکان: دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده فیزیک

جهت ثبت نام نام و نام خانوادگی، رشته تحصیلی، مقطع، دانشگاه محل تحصیل و تصویر فیش بانکی واریز شده را به ایمیل : z.mirzaiyan@gmail.com ارسال نمایید. در صورت تقاضا برای مهمانسرا در ایمیل ارسالی اعلام کنید.  همچنین  هزینه کارگاه به مبلغ 35000 تومان را می توانید به شماره کارت 6280231449657179 به نام خانم زهرا میرزاییان واریز نمایید.