96/04/13- اطلاعیه مصاحبه آزمون دکتری دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان ورودی 96

اطلاعیه مصاحبه آزمون دکتری ورودی 96

دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان

به اطلاع می‌رساند مصاحبه آزمون دکتری فیزیک 96 در روز دوشنبه مورخ 19/4/96 از ساعت 8 صبح برگزار می‌شود. برای تحویل مدارک و گرفتن نوبت مصاحبه به دفتر تحصیلات تکمیلی واقع در طبقه پنجم دانشکده فیزیک مراجعه نمایید.

همراه داشتن مدارک زیر برای مصاحبه‌شوندگان الزامی است:

1. کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری سال 96 ارائه شده توسط سازمان سنجش
  2. کارنامه انتخاب رشته (جهت معرفی به مصاحبه) آزمون دکتری سال 96 ارائه شده توسط سازمان سنجش
  3. فرم تکمیل شده شماره 1 به صورت تایپ شده: فایل فرم شماره 1
  4. اصل و کپی مدرک کارشناسی ارشد. دانشجویان سال آخر کارشناسی ارشد می‌بایست حداکثر تا تاریخ 31/6/96 فارغ‌التحصیل شوند.
  5. اصل و کپی مدرک کارشناسی

تذکر: کسانی که به دلایلی قادر به ارائه‌ اصل مدارک فوق نمی‌باشند، لازم است اصل گواهی فارغ‌التحصیلی تأیید شده توسط دانشگاه محل اخذ مدرک را همراه داشته باشند.

1. اصل و کپی همه صفحات شناسنامه و کارت ملی
  2. اصل و کپی حکم کارگزینی مبنی بر رسمی - قطعی یا رسمی-آزمایشی بودن عضو هیئت علمی (صرفا برای متقاضیان سهمیه مربی).
  3. اصل و کپی ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد
  4. توصیه نامه‌های علمی معتبر در پاکت دربسته و مهر و موم شده
  5. مقالات چاپ‌شده در مجلات و کنفرانس‌های علمی (داخلی و خارجی)
  6. گواهی ثبت اختراع مورد تأیید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران (اختراع داخلی و بین‌المللی)
  7. گواهی برگزیدگی در جشنواره‌ها یا المپیادهای علمی معتبر داخلی و خارجی
  8. تألیف و یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی
  9. اصل و کپی مدرک زبان معتبر

داوطلبینی که نیاز به اقامت در خوابگاه دارند می‌توانند با شماره‌های زیر تماس حاصل نمایند: خانم‌ها 1-33912430-031 ، آقایان 33914181-031 هزینه هر شب اقامت 100،000 ریال می‌باشد. در زمان مراجعه پرینت گواهی ثبت اطلاعات در سامانه گلستان را همراه داشت باشید.