96/11/08- اطلاعیه مهم ثبت‌نام سمینار و پایان‌نامه کارشناسی ارشد(ترمیم روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه مورخ 10 و 11 بهمن ماه می‌باشد.)

دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 96 درس سمینار گرایش خود را حتما ثبت‌نام نمایند. ثبت و محاسبه نمره سمینار در ترم 2 و ارایه پروپوزال و سمینار در ترم 3 (اواخر آبان ماه 97) می‌باشد

دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی 94 که تاکنون از پایان‌نامه کارشناسی ارشد خود دفاع نکرده‌اند و همچنین دانشجویان ورودی 95 درس پایان‌نامه کارشناسی ارشد با کد 01-666-10-90 را ثبت نمایند.

ثبت نام برای همه دانشجویان تحصیلات تکمیلی الزامی است و در صورت عدم ثبت‌نام پس از درخواست کتبی دانشجو، در سامانه گلستان مرخصی تحصیلی با احتساب در سنوات منظور خواهد شد. در صورت عدم درخواست کتبی دانشجو حکم انصراف از تحصیل برای دانشجو صادر خواهد شد.