سومین کنفرانس ملی شتابگرهای ذرات، 28 و 29 آذر 96

سومین کنفرانس ملی شتابگرهای ذرات و کاربردهای آن

۲۸ و ۲۹ آذرماه ۱۳۹۶
دانشگاه صنعتی اصفهان

كنفرانس ملي  شتابگرهاي ذرات و كاربردهاي آن، يك كنفرانس دوسالانه است كه اكنون با پشتوانه برگزاری موفق دو دوره کنفرانس قبلي، سومين آن را دانشكده فيزيك دانشگاه صنعتي اصفهان با همكاري انجمن فيزيك ايران 28 و 29 آذر 1396 برگزار خواهد کرد. هدف از برگزاری این کنفرانس گردآوری پژوهشگران و متخصصان اين حوزه به منظور به اشتراک گذاشتن یافته‌های علمی و تجربيات خود در زمينه شتابگرها، ايجاد فرصت براي همكاري بين گروه‌هاي تحقيقاتي، آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با پژوهش‌ها و پژوهشگران در اين زمينه تحقیقاتی و كمك به گسترش و پيشرفت شتابگرها در محورهاي ذيل در كشور است.

محورهای کنفرانس

• فیزیک شتابگرها
  • طراحی و ساخت انواع شتابگرها و تجهیزات مرتبط
  • کاربرد شتابگرها در علوم، صنعت و پزشکی

شرکت در کنفرانس

•     کلیه علاقمندان به شرکت در کنفرانس و مقاله دهندگان بایستی پرسشنامه ثبت‌نام در کنفرانس را تکمیل نمایند.
  •     امکان ارسال مقاله، در ادامه تکمیل پرسشنامه الکترونیکی ثبت‌نام در کنفرانس میسر است.
  •     پرسشنامه الکترونیکی ثبت‌نام در کنفرانس باید فقط به زبان فارسی تکمیل شود.
  •     جزئیات بیشتر شامل نحوه پرداخت هزینه‌های کنفرانس، در نامه پذیرش با پست الکترونیکی به اطلاع می‌رسد.

حق شرکت

•     غیرعضو: ۱٫۴۰۰٫۰۰۰ ریال
  •     عضو انجمن: ۱٫۱۰۰٫۰۰۰ ریال
  •     دانشجوی عضو انجمن: ۶۰۰٫۰۰۰ ریال

اسکان

• اسکان انفرادی به ازای هر نفر در اتاقهای مهمانسرايي خوابگاه دانشجویی (اتاق مشترك) هر شب ۱۷۰٫۰۰۰ ریال

غذا

•     ناهار به ازای هر نفر هر روز: ۲۰۰٫۰۰۰ ریال

درصورت انصراف شرکت کنندگان تا دوهفته پیش از زمان برگزاری کنفرانس ۱۰٪ حق ثبت‌نام کسر و در مدت زمان کمتر از دو هفته ۳۰٪ حق ثبت نام کسر و مابقی به شرکت کننده بازگردانده خواهد شد.

کمیته علمی

• حسین آفریده (دانشگاه صنعتی امیرکبیر(
  • حسام الدین ارفعی (دانشگاه صنعتی شریف(
  • مرتضی اصلانی نژاد (پژوهشگاه دانش های بنیادی(
  • محمود تبریزچی (دانشگاه صنعتی اصفهان(
  • حسين دلسيم هاشمي (DESY Synchrotron)ي
  • جواد رحیقی (چشمه نور ایران(
  • فریدون عباسی دوانی(دانشگاه شهید بهشتی(
  • سید ظفراله کلانتری (دانشگاه صنعتی اصفهان)   دبیر
  • محمد لامعی رشتی (پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای   (
  • مسعود مهجور شفیعی (دانشگاه تهران)
  • سید ربیع مهدوی (دانشگاه علوم پزشکی ایران)
  • محمد هادی هادی زاده یزدی (دانشگاه فردوسی مشهد(

کمیته اجرایی

• آذر تفریحی
  • مریم حسنوند
  • غلامرضا خسروی
  • مسلم زارعی
  • احسان سليمي
  • محمدحسن علامتساز
  • فرشاد قاسمی
  • سید ظفراله کلانتری  دبیر

تاریخ‌های مهم

•     آخرین مهلت ثبت نام در کنفرانس: ۸ آذر ۹۶
  •     آخرین مهلت ارسال مقاله: ۲۰ مهر ۹۶

نشانی کمیته اجرایی

شیوه فرستادن مقاله

• علاقه‌مندان به ارائه سخنرانی در یکی از زمینه‌های مورد بحث مقاله‌های خود را حداکثر در چهار صفحه A4 مطابق با فایل نمونه مقاله در دو نسخه MS. Word و PDF آماده کرده و در هنگام تکمیل پرسشنامه الکترونیکی ثبت نام هر دو نسخه را ارسال کنند.
  • مقالات بایستی صرفاً توسط ارائه دهنده مقاله و از طریق پرسشنامه الکترونیکی سامانه کنفرانس فرستاده شوند و به مقاله‌های که به روشهای دیگر مانند پست و ایمیل فرستاده شوند، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
  • مقاله‌هايی‌ كه‌ مطابق فایل نمونه مقاله نباشند (مثلاً بيش‌ از ۴ صفحه‌ باشد، ...) بررسی نخواهد شد.
  • پذيرش‌ يا عدم پذيرش‌ مقاله‌ به‌ اطلاع‌ نويسنده‌ می‌رسد.
  • تصحیح های ویرایشی (در مقاله‌های پذیرفته شده) به اطلاع ارائه‌دهنده مقاله می‌رسد، و ارائه‌دهنده باید در مهلت تعیین شده آنها را اعمال و به کمیته علمی بفرستد.

فایل­های ضروری:

برنامه کنفرانس (اعلام خواهد شد.)

برای دریافت فایل شماره تلفن­های ضروری و برنامه اتوبوس­های دانشگاه اینجا را کلیک نمایید.(به زودي)

برای دریافت فایل نقشه دانشگاه اینجا را کلیک نمایید. توجه شود که در نقشه،(به زودي)

1. پیکان­ها، مسیر حرکت از درب ورودی دانشگاه به سمت مسجد الزهراء، غذاخوری مرکزی، خوابگاه دختران (نقلیه)، خوابگاه پسران (مهمانسرا) و تالارها را نشان می­ دهند.
  2. مسجد الزهراء، غذاخوری مرکزی، نقلیه، خوابگاه دختران، خوابگاه پسران (مهمانسرا) و تالارها، با ستاره، مشخص شده ­اند.

آدرس دانشگاه صنعتی اصفهان:

از طریق فرودگاه، ایستگاه راه آهن، پایانه‌ی کاوه و پایانه‌ی صفه:

حرکت از مبدا‌های ذکر شده به میدان امام خمینی (دروازه تهران)، انتهای بلوار امام خمینی، فلکه‌ی دانشگاه، به سمت خمینی‌شهر بعد از امامزاده سید محمد، قبل از پل دادمان، دانشگاه صنعتی اصفهان، تالار شماره 8.

شرکت­ کنندگان می­ توانند از سرویس­های دانشگاه حاضر در دروازه تهران استفاده نمایند (رجوع شود به فایل برنامه­ اتوبوس­های دانشگاه).

جاذبه ­های گردشگری:

جهت آشنایی با جاذبه‌های گردشکری اصفهان اینجا را کلیک کنید.

ثبت­ نام:

جهت اطلاع از وضعیت مقاله و ثبت ­نام، به وبگاه کنفرانس مراجعه فرمایید.