کارگاه فناوری پلاسما و کاربردهای صنعتی آن

14 اردیبهشت 1396، دانشکده فیزیک، دانشگاه صنعتی اصفهان

محور های كارگاه:

کاربرد فناوری پلاسما در زمینه های: نانو فناوری و صنایع چاپ و بسته بندی، خودرو سازی، پوشش دهی، نفت و پتروشیمی، نساجی و محیط زیست.

سخنرانها و عناوین سخنرانی:

دکتر محمدرضا خانی (دانشگاه شهید بهشتی): کاربرد های صنعتی پلاسما اتمسفری

دكتر اكبر خدامي (دانشگاه صنعتي اصفهان): فناوري پلاسما در صنعت نساجي

دكتر محمد علي عسگريان (دانشگاه اصفهان): مقدمه اي بر فيزيك پلاسما

دکتر سید ایمان حسینی (دانشگاه صنعتی شاهرود): کاربرد های صنعتی پلاسما تحت خلا

دکتر علی رجبی (دانشگاه شهید بهشتی): لیزر الکترون آزاد

مهندس محمد جواد خلج (نماینده معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و کارشناس فناوری پلاسما در ستاد ویژه توسعه فناوری نانو): گزارشی از فعالیت های شرکت های دانش بینان فعال در فناوری پلاسما و بسته های حمایتی ستاد نانو

سعید حسن پور (دانشگاه شهید بهشتی): کاربرد های مخابراتی پلاسما (برهمکنش امواج و پلاسما)

حامد مهدی کیا (دانشگاه شهید بهشتی): فناوری پلاسما برای از بین بردن سلول و تومور های سرطانی

زهرا بهرامی(دانشگاه شهید بهشتی): تولید نانو ذرات با استفاده از پلاسما

مائده چترایی(دانشگاه شهید بهشتی): درمان زخم های دیابتی و بستر با پلاسما سرد اتمسفری

كارگروه اجرايي:

دكتر آذر تفريحي (دبير كارگاه)

مهندس محمد مطلق

دكتر سيد جواد هاشمي فر

اطلاعیه های مهم:

هزینه حق شرکت در کارگاه 500000 ریال می باشد. هزینه حق شرکت در کارگاه برای دانشجویان نیم بها می باشد. هزينه حق شركت در كارگاه شامل هزينه هاي  يك وعده ناهار، پذيراييهاي ميان وعده و گواهي شركت در كارگاه مي باشد.

گواهي شركت در كارگاه پس از مراسم اختتاميه ارائه مي گردد.

تاریخ های مهم:

31-20 فروردین: ثبت نام اولیه (در این مرحله نیازی به پرداخت حق شرکت نمی باشد)

31 فرودین-2 اردیبهشت: گزینش شرکت کنندگان و اطلاع رسانی به پذیرفته شدگان جهت تکمیل ثبت نام. از بين متقاضيان حدود 100 نفر براي شركت در كارگاه انتخاب مي شوند. تلاش خواهد شد تا تركيب همگوني از دانشجويان و دانش آموختگان رشته هاي تحصيلي مختلف و مقاطع تحصيلي متفاوت در كارگاه انتخاب شوند.

8-2 اردیبهشت: فرصت تکمیل ثبت نام

12-8 اردیبهشت: فرصت احتمالی جهت تکمیل ظرفیت

متقاضیان شرکت در کارگاه  می توانند درخـواست  ثـبت نـام اولیه خود را به آدرس  tafrihi@cc.iut.ac.ir  ارسال نمایند. اطلاعات مورد نیاز جهت ثبت نام اولیه به شرح زیر می باشد:

• دانشجویان: مشخصات فردی، دانشگاه محل تحصیل، رشته تحصیلی، مقطع تحصیلی (سال ورود به مقطع)، توضیح اجمالی دلایل علاقمندی جهت شرکت در کارگاه.
  • دانش آموختگان: مشخصات فردی، آخرین مدرک تحصیلی و دانشگاه محل تحصیل، رشته تحصیلی، توضیح اجمالی دلایل علاقمندی جهت شرکت در کارگاه.

فایل­های ضروری:

برای دریافت برنامه کنفرانس اینجا را کلیک نمایید.

برای دریافت فایل شماره تلفن­های ضروری و برنامه اتوبوس­های دانشگاه اینجا را کلیک نمایید .

برای دریافت فایل نقشه دانشگاه اینجا را کلیک نمایید. توجه شود که در نقشه،

1. پیکان­ها، مسیر حرکت از درب ورودی دانشگاه به سمت مسجد الزهراء، غذاخوری مرکزی، نقلیه، دانشكده فيزيك و تالارها را نشان می­ دهند.
  2. مسجد الزهراء، غذاخوری مرکزی، نقلیه، رستوران ماهان، تالارها، دانشكده فيزيك با ستاره، مشخص شده ­اند.

آدرس دانشگاه صنعتی اصفهان:

از طریق فرودگاه، ایستگاه راه آهن، پایانه‌ی کاوه و پایانه‌ی صفه:

حرکت از مبدا‌های ذکر شده به میدان جمهوري اسلامي (ميدان دروازه تهران)، انتهای بلوار امام خمینی، فلکه‌ی دانشگاه، به سمت خمینی‌شهر بعد از امامزاده سید محمد، قبل از پل دادمان، دانشگاه صنعتی اصفهان.

شرکت­ کنندگان می­ توانند از سرویس­های دانشگاه حاضر در ميدان جمهوري اسلامي (ميدان دروازه تهران) استفاده نمایند (رجوع شود به فایل برنامه­ اتوبوس­های دانشگاه).