اطلاعیه مصاحبه آزمون دکتری ورودی 98

دانشکده فیزیک – دانشگاه صنعتی اصفهان

به اطلاع می‌رساند مصاحبه آزمون دکتری فیزیک 98 در روز شنبه مورخ 18/3/98 از ساعت 8 صبح برگزار می‌شود. برای تحویل مدارک و گرفتن نوبت مصاحبه به دفتر تحصیلات تکمیلی دانشکده واقع در طبقه پنجم دانشکده فیزیک تا قبل از ساعت 12 ظهر همان روز مراجعه نمایید.

همراه داشتن مدارک زیر برای مصاحبه‌شوندگان الزامی است:

1. کارنامه اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری سال 98 ارائه شده توسط سازمان سنجش

2. کارنامه انتخاب رشته (جهت معرفی به مصاحبه) آزمون دکتری سال 98 ارائه شده توسط سازمان سنجش

3. فرم تکمیل شده شماره 1 به صورت تایپ شده: فایل فرم شماره 1

4. کپی مدرک کارشناسی ارشد. دانشجویان سال آخر کارشناسی ارشد می‌بایست حداکثر تا تاریخ 31/6/98 فارغ‌التحصیل شوند.

5. کپی مدرک کارشناسی

6. کپی همه صفحات شناسنامه و کارت ملی

7. کپی حکم کارگزینی مبنی بر رسمی - قطعی یا رسمی-آزمایشی بودن عضو هیئت علمی (صرفا برای متقاضیان سهمیه مربی).

8. کپی ریزنمرات کارشناسی و کارشناسی ارشد

9. توصیه نامه‌های علمی معتبر در پاکت دربسته و مهر و موم شده

10. مقالات چاپ‌شده در مجلات و کنفرانس‌های علمی (داخلی و خارجی)

11. گواهی ثبت اختراع مورد تأیید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران (اختراع داخلی و بین‌المللی)

12. گواهی برگزیدگی در جشنواره‌ها یا المپیادهای علمی معتبر داخلی و خارجی

13. تألیف و یا ترجمه کتاب مرتبط با رشته تحصیلی

14. کپی مدرک زبان معتبر

داوطلبینی که نیاز به اقامت در خوابگاه دارند می‌توانند با شماره 33912413-031 تماس حاصل نمایند. در زمان مراجعه پرینت گواهی ثبت اطلاعات در سامانه گلستان و اصل کارت شناسایی معتبر همراه داشته باشید.